You are here

Crashes when I start any game mode

Salbrox's picture
Fluffy Bunny
Posts: 2
Crashes when I start any game mode
#1 Submitted: Tue, 12/09/2017 - 20:12

Hi folks,

I have not played this game in a long time but today I upgraded to an AMD Radeon RX Vega 64 and tried playing Reincarnation. The game loaded but when I started a game mode it began loading the level but the music then stopped and it crashed and sent an error report to Microsoft. I tried lowering the graphics settings to minimum settings and tried again. This time the level loaded but it crashed a few seconds after the level loaded.

Any help is much appreciated! I'm looking forward to playing this game again with my new card!

Tonrac's picture
Piledriver
Kickstarter Backer
Posts: 548
Submitted: Tue, 12/09/2017 - 20:27

try the last driver available for your card ... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.9.1-Release-Notes.aspx

try to install max damage in order to see if you have the same issue.

Salbrox's picture
Fluffy Bunny
Posts: 2
Submitted: Wed, 13/09/2017 - 08:27

I have letest driver. Im downloading max damage currently will take a day or two my isp is crap.

Tonrac's picture
Piledriver
Kickstarter Backer
Posts: 548
Submitted: Thu, 14/09/2017 - 06:53

Rx vega is a new card and i think that the drivers are not completly stable right now. New architecture mean lot of bugs to correct in the drivers. It seem that some users experience trouble because they have a noname power supply unit or a psu with not enough power. Some have better result with some game installing the original driver. https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6vww4y/rx_vega_64_issues_enough_is_enough_amd/?utm_source=amp&utm_medium=comment_list

randomness